Conflict met Feyenoord: 'Van de week kijken welke kant het op rolt'

Conflict met Feyenoord: 'Van de week kijken welke kant het op rolt'

11-07-2021 20:22 Laatste update: 20:29
57

Dick Advocaat hoopt volgende week meer te horen over de bonusclausule in zijn contract. De Hagenaar heeft een verschil van mening met de clubleiding van Feyenoord over een bepaling in zijn verbintenis.

Advocaat zegt recht te hebben op een bonus omdat Feyenoord zich geplaatst heeft voor Europees voetbal. De leiding van Feyenoord vindt echter niet dat de Conference League onder de noemer Europees voetbal geplaatst kan worden. En dus heeft Advocaat geen bonus gekregen. Hij uitte daar bij VI EK Live zijn ongenoegen over.

Wedden

Meer odds

"Er is een verschil van mening tussen Feyenoord en mij. Van de week gaan we kijken welke kant het op rolt", aldus Advocaat bij De Oranjezomer. "Of ik een goede advocaat heb? Ja, zonder meer", zegt hij met een knipoog.

Advocaat noemde de actie van Feyenoord 'laag'. Hij benadrukt echter dat hij warme gevoelens heeft voor de Rotterdamse club. "Ik vind Feyenoord een geweldige club, dat blijf ik zeggen. Ik heb daar met ontzettend veel plezier gewerkt. Soms zaten er momenten tussen waarvan ik dacht: kan het ook anders? Maar dat heb je overal."