Schmidt: 'Geen slecht idee om voor die plek nog aan PSV-versterking te denken'

Schmidt: 'Geen slecht idee om voor die plek nog aan PSV-versterking te denken'

12-07-2021 07:22 Laatste update: 07:42
116

Roger Schmidt ziet na het Champions League-tweeluik tegen Galatasaray graag nieuwe spelers naar PSV komen. Vooral de aanval kan versterking gebruiken, vindt de Duitse trainer.

Schmidt is na het vastleggen van Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Davy Pröpper nog niet klaar op de transfermarkt. Maar eerst wacht Galatasaray. "Als we op korte termijn nog nieuwe spelers halen, wordt het ook moeilijker om ze klaar te stomen voor die wedstrijd. Toch kijken we nog steeds naar mogelijkheden voor de latere fase in de transfermarkt", maakt Schmidt duidelijk in het Eindhovens Dagblad.

"Op dit moment zijn we tevreden met hoe het is, maar het seizoen wordt lang en we hebben spelers nodig die bij Champions League-voetbal passen, als we ons daarvoor plaatsen. We zullen misschien wat geduld moeten hebben om te krijgen wie we willen."

Schmidt denkt vooral aan nieuwe aanvallers. "Ik denk dat we straks met de terugkerende Cody Gakpo, Ritsu Doan en hopelijk ook onze keeper Yvon Mvogo weer een nieuwe situatie krijgen. Er gaan nog spelers weg en het is nog niet duidelijk wie er precies blijven. In de aanval hebben we niet zoveel spelers, zeker helemaal voorin. Het zou geen slecht idee zijn om voor die plek nog aan versterking te denken."