Update: 'Besiktas wil Bruma definitief overnemen, PSV hoopt op meerdere miljoenen'

Update: 'Besiktas wil Bruma definitief overnemen, PSV hoopt op meerdere miljoenen'

12-07-2021 21:55 Laatste update: 23:33
207

Armindo Bruma is volop in onderhandeling met Besiktas. De Portugese aanvaller van PSV mag vertrekken en de Turkse club hoopt hem snel naar de Süper Lig te halen. Of het om huur of definitieve koop gaat, is niet bekend.

Het Eindhovens Dagblad pakt maandagavond uit met het nieuws. Er wordt verwacht dat er dinsdag al meer bekend wordt over de mogelijke deal. Bruma is al in onderhandeling met Besiktas, het is nu aan de club om tot overeenstemming te komen. De Turkse kampioen ziet in Bruma een uitstekende aankoop en denkt er nog over na om hem op huurbasis of toch definitief binnen te halen. 

Wedden

Meer odds

Bruma kwam in de zomer van 2019 naar Eindhoven, maar wist eigenlijk geen moment écht te imponeren. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij Olympiakos, dat de optie tot koop in zijn contract niet lichtte. 

Update: Besiktas hoopt Armindo Bruma definitief over te nemen van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt maandagavond laat dat er 'schot in de zaak zit'. De club uit Eindhovens hoopt 'meerdere miljoenen' te ontvangen voor de Portugese aanvaller, zo meldt een betrouwbare bron aan de krant.