NAC praat met beoogde opvolger Steijn: 'Ik loop er niet voor weg, helemaal niet'

NAC praat met beoogde opvolger Steijn: 'Ik loop er niet voor weg, helemaal niet'

13-07-2021 10:06
18

De opvolger van Maurice Steijn dient zich aan bij NAC Breda. Interim-trainer Edwin de Graaf krijgt naar alle waarschijnlijk een definitieve aanstelling van de clubleiding.

Het heeft er volgens BN DeStem 'alle schijn van' dat NAC het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begint met De Graaf. De gesprekken zijn gaande, binnenkort wordt er witte rook verwacht. De Graaf was de afgelopen vier jaar als assistent werkzaam in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Na tweeënhalf jaar ADO Den Haag was hij vorig jaar de rechterhand van Steijn bij NAC.

De Graaf werd onlangs op tijdelijke basis doorgeschoven na het vertrek van Steijn en krijgt waarschijnlijk op korte termijn een definitieve aanstelling. Omdat NAC in de verkoop staat, tekent hij naar verwachting niet voor langer dan één jaar.

"Ik weet hoe onrustig én hoe mooi het kan zijn bij NAC", liet De Graaf vorige week al weten. "Ik ben wel zo eigenwijs dat als ik het mag doen, dat ik denk dat ik het goed ga doen. Ik ben er niet bang voor en loop er ook niet voor weg. Helemaal niet zelfs."