Bedrijvig FC Emmen wil toeslaan met komst van enkelvoudig international Finland

Bedrijvig FC Emmen wil toeslaan met komst van enkelvoudig international Finland

14-07-2021 00:10 Laatste update: 10:54
39

FC Emmen is zeer geïnteresseerd in Jasin-Amin Assehnoun (foto links), een aanvaller annex middenvelder van het Finse FC Lahti. De enkelvoudig international van Finland staat hoog op de lijst bij Emmen en zou wel eens snel voorgesteld kunnen worden als nieuwste aanwinst. 

Assehnoun is een 22-jarige speler uit Finland. Hij speelde de afgelopen vier seizoenen bij FC Lahti en kan in de aanval en op het middenveld spelen. Bij FC Lahti werd Assehnoun international van de nationale ploeg. Hij kwam tot nu toe tot één wedstrijd voor Finland, de oefenwedstrijd tegen Zweden op 29 mei, maar op het EK was hij niet van de partij.

De kans is zeer aanwezig dat Emmen zijn nieuwe werkgever wordt. Assehnoun werd de afgelopen periode ook in verband gebracht met het Schotse Dundee United FC en diverse clubs uit de Turkse competitie. Zijn contract bij FC Lahti liep nog een half jaar door.

Asseshnoun is hard op weg om de negende zomeraanwinst te worden van Emmen. De club legde eerder al Teun Bijleveld, Jeroen Veldmate, Jeff Hardeveld, Leonel Miguel, Oussama El Azzouzi, Peter van Ooijen, Michael Brouwer en Jeredy Hilterman vast.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s