'Feyenoord krijgt miljoenen en gaat vol voor Jahanbakhsh en Kroatische mandekker'

'Feyenoord krijgt miljoenen en gaat vol voor Jahanbakhsh en Kroatische mandekker'

14-07-2021 06:55
145

Feyenoord zet vol in op de komst van Alireza Jahanbakhsh, meldt De Telegraaf. De 27-jarige Iraniër mag vertrekken bij Brighton & Hove Albion en wordt in De Kuip gezien als opvolger van Steven Berghuis, die de overstap maakt naar Ajax.

Volgens de krant rondt Feyenoord de transfer mogelijk binnen een week af. De Rotterdammers hebben eindelijk wat te besteden door de miljoenen die het voor Berghuis ontvangt. De aanvaller, die met coach Arne Slot en Guus Til twee bekenden tegen komt uit zijn tijd bij AZ, staat open voor een transfer naar Feyenoord.

Toch zijn alle partijen er nog niet helemaal uit. Feyenoord zou niet al zijn geld willen opmaken aan de opvolger van Berghuis, maar ook wat willen overhouden voor een deal met Mario Vuskovic. De negentienjarige Kroatische jeugdinternational van Hadjuk Split moet de nieuwe rechter centrale verdediger worden. Ook Celtic zit achter Vuskovic aan, maar hij wil zelf liever naar Feyenoord.

Volgens De Telegraaf betreft het ook in het geval van de jonge mandekker een definitieve transfer en geen huurovereenkomst. Technisch directeur Frank Arnesen wil namelijk kapitaal creëren.