'Huntelaar moet eerst beslissen of hij door wil, die keuze heeft hij niet gemaakt'

'Huntelaar moet eerst beslissen of hij door wil, die keuze heeft hij niet gemaakt'

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021 om 07:50wo 14-07-2021 om 07:50

Klaas-Jan Huntelaar werd vorige maand plots in verband gebracht met NEC, maar coach Rogier Meijer van de Nijmegenaren trapt op de rem. Van een akkoord met de 37-jarige spits is voorlopig geen sprake.

De Gelderlander pakte in juni uit met het nieuws dat Huntelaar was uitgenodigd in De Goffert. De voormalig topschutter van sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 zou gesproken hebben met technisch directeur Ted van Leeuwen en investeerder Marcel Boekhoorn. Die laatste ontkende dat eerder al en ook Meijer spreekt dat tegen.

"Dat verhaal is een eigen leven gaan leiden", zegt de NEC-coach tegen Voetbal International. "Ik heb ook gelezen dat hij bij het stadion is gesignaleerd. Daar is niets van waar. Vanuit NEC heeft alleen Ted van Leeuwen contact met hem gehad."

Meijer benadrukt desondanks dat Huntelaar meer dan welkom is. Hij speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap nog samen met de 76-voudig Oranje-international. "Van mij mag hij komen. Graag zelfs, want ik denk dat hij nog veel kan toevoegen. Maar Klaas-Jan moet eerst voor zichzelf de beslissing nemen of hij door wil. Die keuze heeft hij nog niet gemaakt."

De promovendus haalde met Lasse Schöne al wel een andere oud-Ajacied binnen. Ook zijn landgenoten Mikkel Duelund en Magnus Mattsson, keeper Danny Vukovic en Ilias Bronkhorst werden aangetrokken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws