'PSG aast op nieuwe defensieve versterking: club meldt zich bij AC Milan'

'PSG aast op nieuwe defensieve versterking: club meldt zich bij AC Milan'

14-07-2021 11:53 Laatste update: 11:59
26

Paris Saint-Germain blijft zich maar roeren op de transfermarkt. De club uit Parijs heeft bij AC Milan een bod neergelegd voor de Franse linksback Theo Hernández.

Dat melden diverse Italiaanse media. De club uit Milaan vindt het bod van veertig miljoen echter te weinig en verlangt zelfs het dubbele van de Franse club. De 23-jarige Franse verdediger, broer van Frans international Lucas Hernández, kende onder trainer Stefano Pioli een sterk seizoen. De vleugelverdediger kwam afgelopen seizoen zeven keer tot scoren in 33 competitiewedstrijden in de Serie A.

PSG zal dus diep in de buidel moeten tasten om de Franse verdediger daadwerkelijk over kunnen nemen van Milaan. De Italiaanse club wil Hernández namelijk graag aan zijn contract houden. De verdediger ligt nog tot medio 2024 vast in Milaan. Eerder deze zomer verzekerde de Franse club zich al van de diensten van Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos en Achraf Hakimi. De presentatie van de Italiaanse EK-held Gianluigi Donnarumma bij PSG, eveneens speler van AC Milan, wordt deze maand nog verwacht.