NAC formeert vierkoppige leiding: 'Kundige mensen, er is veel vertrouwen'

NAC formeert vierkoppige leiding: 'Kundige mensen, er is veel vertrouwen'

14-07-2021 12:54
39

NAC Breda gaat weer werken met een technisch hart. Trainer Edwin de Graaf (foto) krijgt op voetbaltechnisch vlak assistentie van Lex Schoenmaker jr. en Eric Hellemons. De zakelijke kant komt op het bordje van algemeen directeur Mattijs Manders, bevestigt de club.

Manders zal zich met name richten op de contractonderhandelingen. Het drietal dat voetbaltechnische zaken op zich neemt, focust zich op eventuele versterkingen voor de club. Door het recente besluit van eigenaren om de aandelen aan te bieden, zal NAC geen strategische functies vervullen in het technisch hart.

Na een turbulente tijd hoopt NAC nu in rustiger vaarwater te komen. Hoofd jeugdopleiding Hellemons is blij met de bezegelde samenwerking. "De afgelopen weken hebben we achter de schermen al veel stappen kunnen zetten. De samenwerking in deze samenstelling loopt erg goed en geeft vertrouwen in de toekomst."

Ook Manders is in zijn nopjes. "We zijn erg tevreden dat we met deze groep het technische beleid verder vorm kunnen geven. Er is veel vertrouwen vanuit zowel de club als de leden van het technisch hart om dit met deze kundige mensen goed te kunnen invullen. De samenwerking verloopt prettig, professioneel en geeft veel vertrouwen."