'Ik voel me goed bij PSV, maar ik weet dat er nog genoeg te verbeteren valt'

'Ik voel me goed bij PSV, maar ik weet dat er nog genoeg te verbeteren valt'

14-07-2021 14:30
54

Ibrahim Sangaré hoopt in zijn tweede seizoen de supporters van PSV voor zich te winnen. De Ivoriaanse middenvelder erkent dat er nog genoeg ruimte voor verbetering is.

PSV betaalde vorig jaar zeven miljoen euro voor Sangaré, die overkwam van Toulouse FC. De vaste partner van Pablo Rosario op het Eindhovense middenveld kreeg in zijn debuutseizoen de nodige kritiek te verwerken. "Door m'n transfer naar PSV heb ik op bepaalde vlakken al veel geleerd", vertelt hij op de clubsite.

"Ik voel dat ik groei, maar weet dat er nog genoeg te verbeteren valt. Op tactisch gebied, qua afwerking en op details", vervolgt Sangaré zelfkritisch. "Ik voel me hier goed. De mensen van PSV en de jongens in de groep waarderen me. Dat geldt ook voor de mensen die ik in de stad ontmoet. Nederland is een fijn land, Eindhoven een fijne stad. Ik ben hier echt op mijn plek."

Na de komst van Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Davy Pröpper hoopt PSV beter te presteren dan vorig seizoen. Sangaré: "Ik weet hoe belangrijk het is dat PSV de Champions League haalt. Voor de club zelf en de supporters. Ik ga alles uit de kast halen om de mensen blij te maken."