Transfers Stengs en Boadu in de maak: 'Laat het allemaal rustig op mij afkomen'

Transfers Stengs en Boadu in de maak: 'Laat het allemaal rustig op mij afkomen'

14-07-2021 16:12 Laatste update: 16:15
75

AZ-trainer Pascal Jansen is er niet zeker van of Calvin Stengs en Myron Boadu nog terugkeren bij AZ. De twee aanvallers van de Alkmaarders staan op het punt om een buitenlandse transfer af te ronden.

Jansen vertelt voor de camera van ESPN dat hij zich niet zo druk maakt over zijn twee pupillen. "Het is inherent aan het voetbal. De transferwindow is open tot eind augustus dus er kan van alles gebeuren. Nu zijn deze twee jongens momenteel volop in het nieuws. Ik laat het allemaal rustig op mij afkomen en als het allemaal definitief is, hoor ik het vanzelf."

Of Stengs en Boadu nog terugkeren in Alkmaar betwijfelt Jansen. "Dat zal moeten blijken of ze nog terug komen, dat weet ik niet." Boadu staat in de nadrukkelijke belangstelling van AS Monaco, terwijl De Telegraaf al meldde dat Stengs in Frankrijk is om zijn transfer naar Olympique Nice af te ronden. "Tot op heden hebben wij heel intensief contact met elkaar", gaat Jansen verder. "Ik heb bij beide heren tot nu toe nog geen enkel spoortje van onachtzaamheid kunnen ontdekken, zoals minder concentratie. Het tegendeel eerder."