Bayern verhuurt Fein opnieuw na PSV-avontuur: 'Zich goed ontwikkeld in Eindhoven'

Bayern verhuurt Fein opnieuw na PSV-avontuur: 'Zich goed ontwikkeld in Eindhoven'

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021 om 21:36wo 14-07-2021 om 21:36

Adrian Fein wordt wederom uitgeleend door Bayern München. De vorig seizoen bij PSV gestalde middenvelder gaat het shirt van Bundesliga-promovendus Greuther Fürth dragen.

Bayern heeft het vertrek van de 22-jarige Fein - die nog tot 2023 onder contract staat – bevestigd via de officiële kanalen. Het is alweer de vierde keer dat hij Der Rekordmeister tijdelijk de rug toekeert: Fein was eerder bij SSV Jahn Regensburg en Hamburger SV te bewonderen. "Adrian heeft zich in Eindhoven, maar ook bij Regensburg en HSV, erg goed ontwikkeld en heeft zijn kwaliteiten laten zien. Dat hij nu met Greuther Fürth in de Bundesliga kan spelen, doet ons goed: het is een volgende stap op de weg die we samen met Adrian in zijn geslagen."

Fein heeft namens PSV achttien wedstrijden gespeeld in de Eredivisie, de KNVB Beker en de Europa League. Een vaste waarde was hij echter niet in het Philips Stadion. PSV had in zijn huurovereenkomst met Bayern een koopoptie van zes miljoen euro bedongen, maar besloot deze niet te lichten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws