VI: Feyenoord schakelt razendsnel door en is bijna rond met Jahanbakhsh

VI: Feyenoord schakelt razendsnel door en is bijna rond met Jahanbakhsh

14-07-2021 22:24 Laatste update: 22:33
292

Alireza Jahanbakhsh gaat na drie jaar weer in de Eredivisie aan de slag. Voetbal International te melden dat Feyenoord nagenoeg rond is met de Iraanse Eredivisie-topscorer van het seizoen 2017/2018.

Feyenoord kwam in zijn zoektocht naar een opvolger voor Steven Berghuis, die op het punt staat om bij aartsrivaal Ajax te tekenen, uit bij Jahanbakhsh. De Iraniër maakte naam bij NEC en AZ en verdiende in 2018 een transfer naar Brighton & Hove Albion, maar heeft drie weinig succesvolle Premier League-seizoenen achter de rug. Feyenoord heeft razendsnel zakengedaan: volgens VI wordt de transfer deze week nog afgerond.

Jahanbakhsh ligt nog tot medio 2023 bij Brighton, dat echter alle medewerking verleent. Of het gaat om een definitieve transfer of een verhuurperiode, is nog niet duidelijk. Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt meldde eerder deze week dat er aan een 'constructie' wordt gewerkt.

Feyenoord versterkte zich al met Guus Til, Marcus Holmgren Pedersen en Ofir Marciano. De Stadionclub zit ook achter Hajduk Split-verdediger Mario Vuskovic aan.