Arnesen (Feyenoord) bevestigt: 'We zijn op de goede weg, we zijn optimistisch'

Arnesen (Feyenoord) bevestigt: 'We zijn op de goede weg, we zijn optimistisch'

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 15:08do 15-07-2021 om 15:08

Laatste update: donderdag 15 juli 2021 om 15:19do 15-07-2021 om 15:19

Feyenoord-directeur Frank Arnesen bevestigt dat Alireza Jahanbakhsh hard op weg is naar De Kuip. De Iraniër is een oude bekende van hoofdtrainer Arne Slot en moet Steven Berghuis komend seizoen op gaan volgen.

Jahanbakhsh werd in 2017/2018 Eredivisie-topscorer namens AZ, de club waar Slot toen actief was als assistent-trainer. Deze week kwam het nieuws door dat Feyenoord hem terug wil halen naar Nederland, al was zijn naam al eerder gevallen in De Kuip, en sindsdien zijn de ontwikkelingen in een stroomversnelling geraakt. Arnesen beaamt dat er nieuws aan zit te komen. "We zijn op de goede weg, we moeten nog iets doen, maar we zijn optimistisch", wordt hij geciteerd door het Algemeen Dagblad.

De Iraniër speelt sinds 2018 bij Brighton & Hove Albion, maar heeft in de voorbije drie Premier League-seizoenen nooit zijn stempel kunnen drukken. Zijn contract loop nog twee jaar door, maar The Seagulls verlenen alle medewerking aan een transfer: Feyenoord kan hem voor een bescheiden vergoeding definitief overnemen. In De Kuip ligt een meerjarige verbintenis klaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws