L'Équipe: spectaculaire wending, Sulemana tóch niet naar Ajax, maar naar Rennes

L'Équipe: spectaculaire wending, Sulemana tóch niet naar Ajax, maar naar Rennes

15-07-2021 17:58 Laatste update: 18:16
266

Ajax dreigt na een slepende transfersoap alsnog naast Kamaldeen Sulemana te grijpen. Volgens L'Équipe heeft de Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland een opvallende U-Turn gemaakt en kiest hij nu tóch nog voor het Franse Stade Rennes.

Sulemana zou zelfs al onderweg zijn naar Bretagne voor een medische keuring, concludeert L'Équipe tot zijn verbazing. Zijn club FC Nordsjaelland heeft met zowel Ajax als Stade Rennes al een akkoord bereikt, waardoor het nu aan het kamp-Sulemana is om een beslissing te nemen. De vleugelaanvaller werd zowel in Amsterdam als in Rennes gespot.

Hetzelfde L'Équipe meldde eerder deze week dat Ajax de strijd leek te winnen, maar inmiddels is alles anders geworden, klinkt het. Stade Rennes, vorig seizoen Champions League-deelnemer en nummer zes van Frankrijk, heeft vanuit geslagen positie toch nog de 'argumenten' gevonden om Sulemana over de streep te trekken.

Voor Ajax dreigt de Sulemana-soap in mineur te eindigen. De Amsterdammers hadden hem aan het begin van het jaar al in het vizier, toen nog als beoogd opvolger van Quincy Promes. Eind juni verbleef hij al in een hotel pal naast de Johan Cruijff Arena, in afwachting van een eventuele medische keuring. Die zou er echter niet komen, omdat een persoonlijk akkoord tussen Ajax en zijn vertegenwoordigers uitbleef.