De Telegraaf: clubleiding Ajax is het zat en trekt zelf stekker uit Sulemana-deal

De Telegraaf: clubleiding Ajax is het zat en trekt zelf stekker uit Sulemana-deal

15-07-2021 19:05 Laatste update: 19:16
441

Ajax heeft de stekker getrokken uit de Kamaldeen Sulemana-transfer, meldt De Telegraaf. De Ghanese aanvaller is nu op weg naar Stade Rennes. De situatie is anders dan aangenomen werd.

De directie van Ajax heeft de stekker uit de deal getrokken nadat Sulemana opnieuw bedenktijd vroeg en een basisplaats wilde hebben. Daar wilde de clubleiding niet in meegaan. Ajax was het zat en besloot de transfer te cancelen.

Wedden

Meer odds

Het is de tweede keer dat Sulemana Ajax aan het lijntje hield. Vorige maand was hij al in Amsterdam, maar vroeg hij bedenktijd en vervolgens dook hij op in Frankrijk. Daardoor vreesde Ajax een Richarlison-scenario. Het leek deze week alsnog de goede kant op te vallen voor Ajax, maar de clubleiding was het spuugzat toen Sulemana weer bedenktijd vroeg. 'Ajax wil geen 16 miljoen uitgeven aan een twijfelaar', schrijft De Telegraaf treffend.

Naar verluidt twijfelde Sulemana vanwege de concurrentie bij Ajax. De Ghanees wilde een basisplaats, maar daar weigerde de club in mee te gaan. Bij Rennes heeft Sulemana wel garanties gekregen.