Maher ondergaat 'opmerkelijke metamorfose' bij Utrecht: 'Besef het steeds beter'

Maher ondergaat 'opmerkelijke metamorfose' bij Utrecht: 'Besef het steeds beter'

16-07-2021 13:22 Laatste update: 13:59
Eredivisie 104 Reacties

Adam Maher heeft volgens De Telegraaf een 'opmerkelijke metamorfose' ondergaan. De 27-jarige middenvelder, die binnen afzienbare tijd zijn contract bij FC Utrecht lijkt te gaan verlengen, is een stuk breder geworden.

Maher zat tijdens de zomerstop veel in de sportschool. 'Alsof de 'Popeye van FC Utrecht' tijdens de zomerstop blikken spinazie heeft gegeten', schrijft De Telegraaf. "Ik heb altijd voor mijn sport geleefd. Maar naarmate ik ouder word, besef ik steeds beter wat mijn lichaam nodig heeft. Daar ben ik elke dag mee bezig", vertelt hij in de ochtendkrant.

Het contract van Maher in Utrecht loopt volgend jaar af, maar een scheiding ligt niet voor de hand: speler en club hebben de intentie uitgesproken om met elkaar door te gaan. De gesprekken lopen, bevestigt de oud-speler van AZ en PSV. Het grote doel voor komend seizoen is plaatsing voor de play-offs om een Europees ticket. "Maar ik vraag me af of we daar genoegen mee moeten nemen. Daar moeten we het als spelersgroep over hebben. Misschien moeten we de lat hoger leggen, want we hebben écht een goede ploeg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s