Ajax breidt oefenprogramma uit en treft voetbalmachine van Bielsa

Ajax breidt oefenprogramma uit en treft voetbalmachine van Bielsa

16-07-2021 15:11
132

Ajax heeft het oefenprogramma uitgebreid. Op woensdag 4 augustus zullen de Amsterdammers in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Leeds United spelen en het is de bedoeling dat daar supporters bij zijn.

Via de sociale kanalen heeft Ajax bekend gemaakt dat The Whites, de voetbalmachine van trainer Marcelo Bielsa, in Amsterdam komen voetballen. Op woensdag 4 augustus zal de oefenwedstrijd in de Arena om 20.15 uur worden begonnen voor 25.000 supporters. Die zullen een negatieve test of een vaccinatiebewijs moeten kunnen overleggen om het stadion in te gaan.

Ajax volgt de maatregelen van de overheid en zal de 25.000 aanwezigen op een vaste zitplaats neerzetten en alleen als zij kunnen bewijzen dat ze het coronavirus niet mee het stadion in nemen. Het zou echter nog kunnen dat de richtlijnen vanuit de overheid veranderen en dan zal de club dit communiceren.

Supporters van de regerend landskampioen kunnen vanaf komende vrijdag kaarten kopen. Aanhangers van Leeds mogen niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. De Engelsen eindigden afgelopen seizoen als negende in de Premier League.