'Kroatische verdediger (19) is toch te duur voor Arnesen en Feyenoord'

'Kroatische verdediger (19) is toch te duur voor Arnesen en Feyenoord'

16-07-2021 17:09
104

Frank Arnesen is druk bezig op de transfermarkt. De technisch directeur van Feyenoord is op zoek naar een nieuwe rechter centrale verdediger, maar vangt voorlopig bot bij Hajduk Split.

De talentvolle verdediger Mario Vuskovic speelt bij die club en zou de kompaan van Marcos Senesi in de defensie van de Rotterdammers moeten worden. Arnesen heeft navraag gedaan, maar volgens het Algemeen Dagblad heeft de Deen geconcludeerd dat de 19-jarige Kroaat vooralsnog te duur is.

Het was de bedoeling dat de miljoenen die Feyenoord ontvangt door de verkoop van Steven Berghuis aan Ajax ingezet zouden worden om hem te halen, maar er is ook geld nodig om Alireza Jahanbakhsh op te kunnen halen bij Brighton & Hove Albion. Twee transfers van de Berghuis-opbrengst lijkt dus toch niet mogelijk.

De Stadionclub heeft meer dan vier miljoen euro verdiend aan zijn captain en zou naar verluidt een gunstige deal hebben gesloten met The Seagulls over Jahanbakhsh. Hoe veel financiële armslag Arnesen nog over heeft gehouden, is niet duidelijk.