Concurrent voor Weghorst: Van Bommel haalt Duits jeugdinternational

Concurrent voor Weghorst: Van Bommel haalt Duits jeugdinternational

16-07-2021 21:44 Laatste update: 22:02
8

Wout Weghorst krijgt serieuze concurrentie in de spits bij VfL Wolfsburg. De club van trainer Mark van Bommel heeft Lukas Nmecha, spits van het Onder 21-team van Duitsland, overgenomen van Manchester City.

Wolfsburg zocht al een tijdje naar een spits en heeft die in Nmecha gevonden. De club doet geen uitspraken over een transfersom, maar volgens Duitse media hebben Die Wölfe acht miljoen euro betaald om de talentvolle Duitser over te nemen van Manchester City. Daarmee krijgt Van Bommel naast Weghorst de beschikking over nog een serieuze optie in de punt van de aanval. Hij tekent voor vier seizoenen in de Volkswagen Arena.

Wedden

Meer odds

Nmecha was namelijk actief op het afgelopen EK onder 21 en maakte daar indruk. Hij werd Europees kampioen met zijn team en scoorde vier keer, waaronder een treffer in de groepsfase tegen Jong Oranje. Bij Manchester City brak de spits nooit door, maar tijdens een huurperiode bij Anderlecht maakte hij achttien doelpunten in 37 competitiewedstrijden. Twee seizoenen geleden speelde Nmecha ook al eens tijdelijk voor Wolfsburg, maar dat werd geen succes.