ED: duidelijkheid voor PSV, RB Leipzig laat Mvogo-deadline verstrijken

ED: duidelijkheid voor PSV, RB Leipzig laat Mvogo-deadline verstrijken

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 07:09za 17-07-2021 om 07:09

Laatste update: zaterdag 17 juli 2021 om 07:09za 17-07-2021 om 07:09

PSV lijkt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Yvon Mvogo. De Zwitserse sluitpost, die gehuurd wordt van RB Leipzig, kon door de Duitse club tot afgelopen middernacht teruggehaald worden. Dat deed Leipzig echter niet.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De optie om Mvogo terug te halen verliep zaterdag om 00.00 uur, waardoor het lijkt alsof Mvogo komend seizoen de strijd aan moet gaan met de van FC Twente overgekomen Joël Drommel.

PSV haalde Drommel voor vorig seizoen twee jaar op huurbasis binnen. Door de komst van Drommel is de kans echter reëel dat de Zwitser komend seizoen als tweede keeper actief zal zijn in Eindhoven. Leipzig heeft daarom bekeken of Mvogo aan een andere club uitgeleend zou kunnen worden, aangezien de Duitse club hem zelf niet nodig heeft aankomend seizoen. Een andere club werd echter niet gevonden: niemand wilde voldoen aan de vraagprijs van naar verluidt vijf miljoen euro.

PSV neemt het aanstaande woensdag op tegen Galatasaray in de voorrondes van de Champions League. De Turkse ploeg kent personele problemen in aanloop naar het duel: twee spelers zijn vrijdag positief getest op het coronavirus. Wie deze twee spelers zijn, is niet bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wint de strijd onder de lat bij PSV?

Joël Drommel
73%
Yvon Mvogo
27%
(1283 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws