Vormer duidelijk over toekomst: 'Tijdens de onderhandelingen afgesproken'

Vormer duidelijk over toekomst: 'Tijdens de onderhandelingen afgesproken'

17-07-2021 09:43 Laatste update: 09:43
15

Ruud Vormer heeft het naar zijn zin bij Club Brugge en is al jaren één van de steunpilaren bij de Belgische topclub. Onlangs zette hij zijn handtekening onder een nieuw contract, maar daar lijkt het niet bij te blijven.

Vormer is nog tot medio 2023 (plus een optie voor nog een seizoen) verbonden aan Club Brugge. Toch lijkt het dan nog niet einde verhaal te zijn tussen hem en Blauw-Zwart. De Nederlander voelt zich goed bij de club en lijkt zijn carrière daar te gaan beëindigen. "Ik woon heerlijk in Knokke, zit op mijn gemak bij Club Brugge en de kinderen Valente (8), Julliette (4) en William (1) hebben het in België naar hun zin. Het totaalpakket klopt gewoon", zegt Vormer in De Telegraaf.

De inmiddels 33-jarige middenvelder zit in de nadagen van zijn carrière en kan al denken aan de toekomst. Ook die lijkt bij Club Brugge te liggen. Daar heeft hij al over gesproken met de club. "Tijdens de contractbesprekingen is afgesproken dat ik ook na mijn actieve carrière aan de club blijf verbonden. Dat was het verzoek van de clubleiding", klinkt het.

Wat er dan precies in de toekomst van Vormer ligt, is nog onduidelijk. "Ik krijg de kans om te ontdekken wat precies bij me past", geeft hij aan. Met onder andere Philippe Clement, Carl Hoefkens en Tim Smolders heeft Blauw-Zwart wel flink wat ex-spelers in de staf rondlopen. Vormer komt al sinds 2014 uit voor Club Brugge en speelde al meer dan 200 wedstrijden voor de club. Hij won al vier titels, één keer de Beker van België en één keer de Gouden Schoen.