Emmen haalt met voormalig PSV-doelman aanwinst nummer twaalf binnen

Emmen haalt met voormalig PSV-doelman aanwinst nummer twaalf binnen

17-07-2021 11:30
53

FC Emmen heeft aanwinst nummer twaalf verwelkomd. Kyan van Dorp, een 21-jarige doelman, komt transfervrij over van PSV en moet de concurrentiestrijd aangaan met Michael Brouwer en Indy Groothuizen.

De goalie uit Houten haalde het eerste elftal van PSV nooit en kwam niet verder dan het beloftenelftal. Bij FC Emmen krijgt Van Dorp de kans om alsnog een eerste elftal te halen, maar dan moet hij de strijd om een basisplaats wel zien te winnen van Brouwer en Groothuizen. De club uit Drenthe raakte in ieder geval overtuigd door zijn stageperiode en de doelman zelf verkoos Emmen boven Helmond Sport.

De komst van Van Dorp is alweer de twaalfde afgeronde transfer van het naar de Keuken Kampioen Divisie gedegradeerde Emmen. Eerder werden Lorenzo Burnet, Groothuizen, Jasin-Amin Assehnoun, Brouwer, Jeroen Veldmate, Teun Bijleveld, Jeff Hardeveld, Leonel Miguel, Oussama El Azzouzi, Peter van Ooijen en Jeredy Hilterman al gepresenteerd. Zij vervangen een sloot aan spelers die vertrokken na de degradatie.