'Groningen veegt voorstellen uit Saoedi-Arabië en Rusland voorlopig van tafel'

'Groningen veegt voorstellen uit Saoedi-Arabië en Rusland voorlopig van tafel'

18-07-2021 15:12
20

Ahmed El Messaoudi kan deze zomer vertrekken bij FC Groningen. De middenvelder speelt zijn oefenwedstrijden voorlopig bij de beloften en dat komt door de sluimerende belangstelling.

Het Dagblad van het Noorden weet te melden dat El Messaoudi begeerd wordt door clubs uit Saoedi-Arabië en Rusland. Trainer Danny Buijs wil tijdens de voorbereiding alleen spelers gebruiken waarvan hij zeker weet dat ze ook aan de competitie zullen beginnen. Van de 25-jarige middenvelder weet hij dat niet en dus speelt de Belg voorlopig bij de beloften.

Groningen heeft echter nog geen serieus bod binnengekregen, schrijft de krant. De Trots van het Noorden verlangt een hogere transfersom dan ze tot nu toe voorgesteld hebben gekregen en zal El Messaoudi sowieso niet zomaar laten gaan. Het afgelopen seizoen was hij basisspeler en maakte hij in 29 competitiewedstrijden acht doelpunten.

De hoofdrolspeler zelf heeft aangegeven dat hij niet bezig is met de geruchten over een uitgaande transfer. Dat er iets speelt is wel zeker. "Maar ik zit nu nog met mijn hoofd bij FC Groningen", zo laat hij weten. Twee jaar geleden werd de middenvelder nog overgenomen van KV Mechelen, dat hem eerder ook al eens aan Fortuna Sittard verhuurde.