BN DeStem: NAC Breda komt na wegvallen Immers uit bij FC Utrecht

BN DeStem: NAC Breda komt na wegvallen Immers uit bij FC Utrecht

18-07-2021 18:47 Laatste update: 18:53
14

NAC Breda is na het wegvallen van Lex Immers op zoek naar een extra middenvelder en hoopt die bij FC Utrecht te vinden. Odysseus Velanas is volgens BN DeStem in beeld als versterking voor de West-Brabanders.

Immers maakte vlak voor het weekend bekend dat hij per direct zou stoppen als profvoetballer. Volgens BN DeStem hoopt NAC op korte termijn Velanas als opvolger te presenteren. De 23-jarige Griek – in het verleden ook jeugdinternational voor Oranje – heeft wel nog een doorlopend contract bij FC Utrecht, al is het nog maar de vraag of hij nog nodig is in De Galgenwaard. Velanas maakte in augustus 2017 zijn Eredivisie-debuut, maar speelde onlangs pas zijn derde wedstrijd namens de Utrechtse hoofdmacht. Tussendoor maakte hij zijn minuten bij Jong FC Utrecht en werd hij uitgeleend aan Helmond Sport.

NAC zoekt ondertussen verder naar versterkingen: volgens BN De Stem is er naast de 'Immers-vacature' ook nog behoefte aan één centrale verdediger en twee vleugelaanvallers. Ralf Seuntjens is de enige nieuwkomer tot dusver, terwijl belangrijke krachten als Sydney van Hooijdonk, Mounir El Allouchi, Lewis Fiorini en Ramon Hendriks zijn vertrokken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie