AS ontdekt print van Ronaldo-nieuwsbericht in kleedkamerfoto met Koeman

AS ontdekt print van Ronaldo-nieuwsbericht in kleedkamerfoto met Koeman

De Spaanse krant AS is een opmerkelijke foto tegengekomen. In de kleedkamer van FC Barcelona heeft enige tijd een nieuwsbericht Cristiano Ronaldo – jarenlang het uithangbord van rivaal Real Madrid – gehangen.

De Portugese superster van Juventus testte eind oktober positief op het coronavirus en moest vervolgens het Champions League-duel met FC Barcelona missen. AS is op een kleedkamerfoto met Barça-trainer Ronald Koeman gestuit, waarop op de achtergrond het Ronaldo-nieuws te zien is. Volgens het Spaanse sportmedium gold dit als waarschuwing voor de spelers, die de coronamaatregelen in acht dienden te nemen: als ook Ronaldo getroffen kon worden door het coronavirus, moesten zij extra goed op hun gezondheid letten.

Barça kwam eerder in het nieuws na het ophangen van een foto van Kylian Mbappé in de kleedkamer. De Paris Saint-Germain-vedette scoorde op 16 februari drie keer in het Champions League-treffen met Barcelona, dat met 1-4 werd gewonnen door de gasten uit Parijs. Koeman hing in aanloop naar de return een afbeelding van Mbappé op, als extra waarschuwing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s