'AZ zit te hoog in de boom: Atalanta vindt bij Milan alternatief voor Koopmeiners'

'AZ zit te hoog in de boom: Atalanta vindt bij Milan alternatief voor Koopmeiners'

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 07:27ma 19-07-2021 om 07:27

Een transfer van Teun Koopmeiners naar Atalanta Bergamo is 'ingewikkeld'. Volgens de Corriere di Bergamo hikt La Dea tegen de forse vraagprijs van AZ aan.

De Alkmaarders verlangen een kleine twintig miljoen euro voor de 23-jarige aanvoerder. Atalanta is nog altijd zeer gecharmeerd van Koopmeiners, maar dat bedrag vinden de Italianen te hoog voor een speler die niet meteen voor de basis wordt gehaald, schrijft de regionale krant. Bovendien verlangt de Oranje-international een jaarsalaris van twee miljoen euro. 

Atalanta kijkt inmiddels naar alternatieven en is uitgekomen bij Tommaso Pobega. De 22-jarige Italiaan werd het afgelopen seizoen door AC Milan verhuurd aan Spezia. Hij zou zo'n twaalf miljoen moeten kosten.

Mocht de club van Hans Hateboer, Marten de Roon, Robin Gosens en Sam Lammers afhaken, dan heeft Koopmeiners nog meer pijlen op zijn boog. Ook Stade Rennes wil hem losweken in Alkmaar, meldde De Telegraaf vorige week. AZ zag Calvin Stengs al naar OGC Nice vertrekken en Myron Boadu is hard op weg naar AS Monaco.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Koopmeiners slagen in Italië?

Ja
72%
Nee
28%
(2137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws