'Mogelijk ontwikkelingen rond De Jong: Sevilla aast op kopsterke Spaanse spits'

'Mogelijk ontwikkelingen rond De Jong: Sevilla aast op kopsterke Spaanse spits'

19-07-2021 12:34
34

Sevilla lijkt nog weinig prijs te stellen op de aanwezigheid van Luuk de Jong: de Andalusische club heeft de pijlen gericht op Joselu. Volgens AS is coach Julen Lopetegui zeer gecharmeerd van het profiel van de 31-jarige Spaanse spits.

Joselu is namelijk 1.91 meter lang, sterk met het hoofd en hij kan zowel als aanspeelpunt als afmaker fungeren, schrijft de Spaanse sportkrant. Joselu vertoont daarmee de nodige gelijkenissen met Luuk de Jong, die al enige tijd in verband wordt gebracht met een terugkeer naar PSV. De Eindhovenaren lijken toe te willen slaan zodra Donyell Malen is verkocht. Ook Besiktas zou echter op het vinkentouw zitten.

Overigens moet Sevilla nog wel de nodige hobbels overwinnen. Joselu heeft nog een eenjarig contract bij Deportivo Alavés, maar die club is niet happig op een vertrek. De nummer zestien van het voorbije seizoen in La Liga wijst voorlopig naar de gelimiteerde afkoopsom van twintig miljoen euro. Joselu scoorde vorig seizoen elf keer in 37 competitieduels. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán moet hij de back-up worden van Youssef En-Nesyri.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie