AD: Sinisterra gaat Europees treffen van Feyenoord normaliter halen

AD: Sinisterra gaat Europees treffen van Feyenoord normaliter halen

19-07-2021 18:50
46

Luis Sinisterra kan donderdag gewoon in actie komen namens Feyenoord. De vleugelaanvaller raakte in het oefenduel met Werder Bremen (2-1 winst) van afgelopen weekend geblesseerd, maar zal het treffen met Drita gaan halen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De blessure valt mee en 'de verwachting' is dan ook dat de Colombiaan donderdag kan spelen wanneer Feyenoord het in de tweede voorronde van de Conference League tegen Drita op zal nemen. Het eerste duel is in Kosovo, de return een week later in De Kuip.

Wedden

Meer odds

Sinisterra moest afgelopen zaterdag het veld verlaten toen hij in duel met een speler van Werder Bremen geblesseerd raakte. De zorgen waren groot, zeker omdat Alireza Jahanbakhsh sowieso nog niet kan spelen. Men hoopt dat de Iraniër komende zondag in de oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki zijn officieuze debuut voor de Stadionclub kan maken.

Het treffen tussen Feyenoord en Drita begint donderdagavond om 18.00 uur. Als de formatie van trainer Arne Slot het tweeluik tegen de nummer twee van Kosovo weet te winnen, wacht Luzern in de volgende ronde.