'Berghuis en EK-gangers melden zich bij Ajax, Blind en Klaassen sluiten later aan'

'Berghuis en EK-gangers melden zich bij Ajax, Blind en Klaassen sluiten later aan'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 07:36di 20-07-2021 om 07:36

Laatste update: dinsdag 20 juli 2021 om 07:54di 20-07-2021 om 07:54

De selectie van Ajax begint langzaam maar zeker vorm te krijgen, met het trainingskamp in Oostenrijk op komst. Steven Berghuis en een aantal overige EK-gangers beginnen dinsdag aan de trainingen.

Berghuis werd maandag officieel gepresenteerd door Ajax. Hij meldt zich dinsdag voor het eerst op het trainingsveld, samen met collega-internationals Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch. Daley Blind en Davy Klaassen, ook van de partij tijdens het EK, sluiten volgens het Algemeen Dagblad in een later stadium aan.

Nicolás Tagliafico legde samen met teamgenoot Lisandro Martínez beslag op de Copa América en zal na het weekend direct naar Oostenrijk vliegen. Edson Álvarez is met Mexico nog actief op de Gold Cup. Sean Klaiber behoort tot de Gold Cup-selectie van Suriname, dat na twee pouleduels echter al uitgeschakeld is: de rechtsback wordt ook spoedig terug verwacht in Amsterdam. Antony ten slotte speelt eerst nog op de Olympische Spelen met Brazilië.

Ajax speelt zaterdag een oefenwedstrijd tegen Bayern München en zet daarna koers naar Oostenrijk. Daar staat een wedstrijd tegen RB Leipzig gepland, voordat het echte werk kan beginnen: op 7 augustus wordt het seizoen afgetrapt met de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws