La Gazzetta dello Sport linkt publiekslieveling Pellè aan Feyenoord-rentree

La Gazzetta dello Sport linkt publiekslieveling Pellè aan Feyenoord-rentree

20-07-2021 08:43 Laatste update: 08:47
236

De naam van Feyenoord is dinsdag opgedoken in La Gazzetta dello Sport. De Rotterdammers overwogen om Graziano Pellè terug naar De Kuip te halen, meldt de roze sportkrant.

Pellè groeide tussen 2012 en 2014 uit tot publiekslieveling in Rotterdam-Zuid. Nu zit hij tijdelijk zonder club, nadat hij met Parma uit de Serie A gedegradeerd is. La Gazzetta meldt dat promovendi Venezia en Salernitana ook interesse hebben en het mogelijk met Feyenoord uit moeten vechten.

Dat Feyenoord op zoek is naar een nieuwe spits, is geen geheim. Nicolai Jörgensen heeft ingezet op een transfer en traint sinds de start van de voorbereiding apart van de groep. Róbert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente zijn momenteel de enige alternatieven: laatstgenoemde zou bovendien weer op huurbasis naar Roda JC kunnen vertrekken.

Mogelijk komt Pellè dus de gelederen versterken. De inmiddels 36-jarige Italiaan speelde tussen 2007 en 2011 zonder al te veel succes voor AZ, maar herpakte zich later bij Feyenoord. Pellè was in twee seizoenen goed voor liefst 55 officiële doelpunten en maakte in 2014 een miljoenentransfer naar Southampton.