Galatasaray maakt selectie voor PSV-treffen bekend: twee 'Nederlanders'

Galatasaray maakt selectie voor PSV-treffen bekend: twee 'Nederlanders'

20-07-2021 10:12
89

Galatasaray heeft de selectie voor de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen PSV bekend gemaakt. Het keurkorps van trainer Fatih Terim bevat een aantal bekende namen.

Zo zitten spelers als Fernando Muslera, Radamel Falcao, Arda Turan en Ryan Babel bij de selectie. Laatstgenoemde is niet de enige Nederlander in de selectie van Cim Bom, want ook Ömer Bayram werd in ons land geboren. Hij zag het levenslicht in Breda en speelde ook voor NAC, maar is ondertussen international van Turkije.

Op de rechtsbackpositie hebben de Turken serieuze problemen. Zo zitten DeAndre Yedlin en Emre Akbaba niet bij de selectie en dat zijn twee spelers die rechts in de verdediging uit de voeten kunnen. De enige speler die wel in de selectie zit en daar zou kunnen spelen is Jesse Sekidika, maar dat is eigenlijk een aanvaller.

Woensdagavond wordt de heenwedstrijd in het Philips Stadion gespeeld. Het treffen zal om 20.45 uur beginnen. Een week later moeten de Eindhovenaren op bezoek in de Türk Telekom Arena in Istanbul.