PSV heeft twee nieuwe profspelers en verlengt met talentvolle aanvaller (18)

PSV heeft twee nieuwe profspelers en verlengt met talentvolle aanvaller (18)

20-07-2021 12:33
13

PSV heeft twee spelers hun eerste profcontract laten tekenen. Dat meldt de club via de sociale kanalen. Enzo Geerts en Sven Simons kregen de eer om maandag pen op papier te zetten en voor de komende jaren verbonden te zijn aan de Eindhovenaren. Ilyas Bougafer (foto) verlengde zijn verbintenis.

Geerts is een 16-jarige middenvelder uit België die al vier jaar in de jeugdopleiding van PSV speelt. Als twaalfjarige verliet hij zijn vaderland om in Eindhoven voor zijn kans te gaan en nu tekent het talent een contract dat hem tot medio 2023 aan de Brabanders verbindt. Hij speelt in Onder 17.

De 17-jarige Simons uit Weert is ook een middenvelder en zit al negen jaar in de Eindhovense academie. Hij doorliep alle jeugdelftallen sinds hij in 2012 bij PSV kwam en heeft, net als Geers, een profcontract tot medio 2023 getekend.

Tenslotte maakte PSV ook bekend dat de 18-jarige Bougafer heeft bijgetekend. Hij signeerde een klein jaar geleden zijn eerste profcontract en mag nu alweer verlengen. Van de talentvolle linksbuiten wordt veel verwacht: hij debuteerde al in Jong PSV en ligt nu nog twee jaar vast.