Update: 'Schroijen is in gesprek over contractontbinding, daarna naar VVV'

Update: 'Schroijen is in gesprek over contractontbinding, daarna naar VVV'

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 11:20wo 21-07-2021 om 11:20

VVV-Venlo denkt aan een terugkeer van Joeri Schroijen. De dertigjarige Limburger speelt nu nog in Griekenland bij Xanthi, dat uitkomt op het tweede niveau.

VVV wil Schroijen nu terughalen naar De Koel, meldt de Limburger op basis van bronnen binnen de club. Schroijen heeft bij Xanthi nog een contract voor één jaar. Het is niet duidelijk hoe Schroijen daar zelf in staat. VVV wil Schroijen halen als linksbuiten, meldt de Limburger. Eerder speelde hij als linksback bij de club.

Schroijen heeft er pas net een paar maande opzitten bij Xanthi. Hij maakte in februari de transfer naar die club. Schroijen speelde in Nederland voor FC Eindhoven, Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, VVV en MVV. Bij laatstgenoemde club speelde hij maar liefst vijf seizoenen, waarna hij dus de overstap naar Griekenland maakte.  VVV degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie.

Update: VVV heeft Schroijen bijna binnen. Volgens de Limburger is hij met het Griekse Xanthi in gesprek om zijn contract te ontbinden. Het is de bedoeling dat Schroijen zich deze week nog gaat melden bij VVV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws