Corona 'fuckte' Til op: 'En die Duitsers hebben echt geen humor'

Corona 'fuckte' Til op: 'En die Duitsers hebben echt geen humor'

20-07-2021 22:25 Laatste update: 21-07-2021 11:03
229

Guus Til heeft het zwaar gehad tijdens de coronaperiode, vertelt de kersverse Feyenoorder tegen Andy van der Meyde. De middenvelder zat in het buitenland toen het noodlot toesloeg.

Til speelde na zijn vertrek bij AZ voor Spartak Moskou en SC Freiburg. "Ik was twee jaar lang in het buitenland en corona heeft me mentaal helemaal opgefuckt", zegt Til bij Bij Andy in de Auto. "De afgelopen jaren ben ik geen enkele keer in Nederland geweest, alleen maar in het buitenland. Alle restaurants dicht, alleen thuis zitten trainen. Zit je ook nog eens met die Duitsers", lacht Til.

"Daar word je ook niet vrolijk van. Die hebben echt geen humor. Uiteindelijk was ik wel blij dat ik daar weg was. Ik ben gewoon eerlijk, toch? Ik miste ook familie en vrienden. Ook met corona, dat kun je je echt niet voorstellen. Die muren komen op je af."

"Ik wil nog wel slagen in het buitenland. Die drang heb ik. Maar ik wil eerst een jaar presteren en het dan weer proberen. We gaan het wel zien, je weet niet hoe het loopt", zegt Til.