NAC Breda haalt meubelstuk ADO Den Haag op: Een uitstekende prof

NAC Breda haalt meubelstuk ADO Den Haag op: "Een uitstekende prof"

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 10:08wo 21-07-2021 om 10:08

NAC Breda heeft Danny Bakker gecontracteerd. De verdediger komt transfervrij over van ADO Den Haag en tekent in Breda voor twee seizoenen.

Bakker (26) speelde de afgelopen seizoenen bij ADO en werd vorig jaar verhuurd aan Roda JC. Zijn contract in Den Haag liep af en daar heeft NAC nu gebruik van gemaakt. De club haalt hem als linker centrale verdediger. "Ik heb ontzettend veel zin om bij NAC aan de slag te gaan. NAC is een schitterende club met een mooie achterban. Ik kan niet wachten om in een vol Rat Verlegh Stadion te gaan spelen", zegt Bakker zelf op de clubsite van NAC.

Trainer Edwin de Graaf zocht nog een type-Bakker, geeft hij aan. "Danny is voor ons de linker centrale verdediger waar we al enige tijd naar op zoek waren. Hij beheerst over een uitstekende traptechniek, waarmee hij ons verder kan helpen in de opbouw", zegt De Graaf.

"Met zijn ervaring kan hij ook de rest van de defensie goed aansturen. Danny heeft een goede persoonlijkheid en is een uitstekende prof. Hij wil altijd hard werken en kan daarmee tevens fungeren als voorbeeldfunctie voor de jonge spelers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws