Timber: 'Er verandert veel, maar toch ook niet. We delen nog altijd een kamer'

Timber: 'Er verandert veel, maar toch ook niet. We delen nog altijd een kamer'

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 13:24wo 21-07-2021 om 13:24

Quinten Timber is de grootste fan van Jurriën Timber. De middenvelder van FC Utrecht wil van jaloezie niets weten richting zijn tweelingbroer, die zich heeft opgewerkt tot vaste kracht bij Ajax en Oranje-international.

"Jurriën doet het fantastisch. Daar geniet ik echt van. Hij heeft gewoon al een EK gespeeld. Hij is twintig jaar oud. Als groot supporter zat ik voor hem op de tribune", zegt Quinten in gesprek met Voetbal International. Waar zijn broer aan de weg timmert bij Ajax en het Nederlands elftal, maakte hij zelf de overstap naar FC Utrecht. "Natuurlijk is het anders. Ik heb heel lang met mijn broer samengespeeld, eigenlijk altijd. Mijn eerste herinneringen aan voetbal beginnen bij hem. Maar we kiezen nu onze eigen weg."

"Er verandert veel, maar tegelijkertijd ook niet", vervolgt Timber. "We wonen allebei nog thuis bij onze moeder, hier in Utrecht. Sterker nog, we delen nog altijd een kamer. Ik zie hem dus elke dag, we spreken elkaar dagelijks. Of ik jaloers op hem ben? Nee, ik ben trots. We kiezen allebei een andere route. Hopelijk spelen we op een dag weer samen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws