PSV wint ook dag na Galatasaray-vernedering: Gakpo en Bruma trefzeker in oefenduel

22-07-2021 14:16
58

Een dag na de spectaculaire 5-1 overwinning op Galatasaray heeft PSV een besloten oefenduel met stadsgenoot FC Eindhoven winnend afgesloten. Cody Gakpo en Bruma zorgden voor een 2-0 eindstand.

Trainer Roger Schmidt koos tegen Eindhoven voor de spelers die woensdagavond niet of als invaller binnen de lijnen kwamen tegen Galatasaray. Gakpo en Bruma zorgden voor de 2-0 eindstand tegen het 'kleine broertje'.

Voor een aantal spelers was het een duel om wat wedstrijdritme op te doen. Jordan Teze en Nick Viergever speelden de volledige negentig minuten mee, terwijl Gakpo en Davy Pröpper allebei een helft in actie kwamen. Ryan Thomas, Fodé Fofana, Jeremy Antonisse en Michal Sadílek vielen in.

Volgende week donderdag wacht de return tegen Galatasaray voor de mannen van Schmidt. Aangezien uitdoelpunten niet meer tellen dit seizoen, heeft de Turkse tegenstander een 4-0 overwinning nodig om er een verlenging uit te slepen.