Giakoumakis-update uit Griekenland: 'transfer naar Feyenoord een optie'

Giakoumakis-update uit Griekenland: 'transfer naar Feyenoord een optie'

23-07-2021 11:13 Laatste update: 11:35
219

Giannis Chorianopoulos, hoofdredacteur van het Griekse sportmedium Sportime, heeft een update over Giorgos Giakoumakis gedeeld. Volgens de journalist is het niet ondenkbaar dat de regerend Eredivisie-topscorer bij Feyenoord aan de slag gaat.

Giakoumakis staat na zijn topseizoen nog altijd onder contract bij VVV-Venlo, terwijl Feyenoord nog op zoek is naar een extra spits. De optelsom is snel gemaakt, meent Chorianopoulos: een transfer naar De Kuip zou 'een optie' zijn voor de maker van 26 Eredivisie-doelpunten in dertig wedstrijden. Feyenoord heeft met Nicolai Jörgensen en Alireza Jahanbakhsh overigens al twee ex-Eredivisie-topscorers onder contract staan, al is Jörgensen hard op weg naar de uitgang.

Wedden

Meer odds

Giakoumakis werd in 2020 door VVV opgepikt bij AEK Athene en ligt nog één jaar vast in De Koel, al heeft VVV nog een optie om die verbintenis te verlengen. De spits liet eerder weten dat hij openstond voor een binnenlandse transfer en kondigde begin juli aan dat er transfernieuws zou komen. "Nu het EK bijna afgelopen is, zal het snel gaan. Er kan morgen (donderdag, red.) nieuws komen, het kan nog tien dagen duren, maar het gaat snel gebeuren", liet hij toen weten. Concrete beweging is sindsdien echter uitgebleven.