Breaking news

Ajax maakt er groot feest van: Cambuur krijgt enorm pak slaag in Arena

'Ik wil hier weer opbloeien en vanuit Heracles later een nieuwe stap zetten'

'Ik wil hier weer opbloeien en vanuit Heracles later een nieuwe stap zetten'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 14:27vr 23-07-2021 om 14:27

Bilal Basaçikoglu wil zich bij Heracles Almelo weer in de kijker spelen. De 26-jarige aanvaller kende een aantal wisselvallige seizoenen in Turkije, waarna hij deze zomer neerstreek in Almelo.

"Ik wil weer opbloeien en vanuit Heracles een nieuwe stap zetten", vertelt Basaçikoglu in gesprek met TC/Tubantia. "Ik speelde in Turkije nog bij Trabzonspor, een hele grote club en Gaziantep FK. Het was mooi, ik heb ook daar prijzen gewonnen. Maar je sukkelt soms wel wat rond, soms speel je, dan weer niet. Het is niet gek dat er in een seizoen vier trainers zijn. De een ziet het wel in je zitten, de ander niet. Zo gaat dat, dat moet je willen."

Basaçikoglu legt vervolgens uit waarom hij heeft gekozen voor een overstap naar Heracles. "Ik heb met familie en vrienden overlegd en gezegd dat ik zocht naar structuur. Dat heb ik in Heracles gevonden, voor mij is dit een stap vooruit. Ik ben weer op bekend terrein in de Eredivisie. Hier heb ik zekerheid en kan ik weer gewoon wedstrijden spelen. Het is een fijn idee dat er vertrouwen is en er niet zomaar iets onverwacht gebeurt. Zo sta ik er op dit moment in. En als het wat minder gaat, ben je dichtbij familie en vrienden."

Tussen 2018 en 2021 speelde Basaçikoglu in Turkije. Voordat hij de stap naar het geboorteland van zijn vader maakte, was de vleugelaanvaller vier seizoenen actief bij Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws