FC Drita wordt in de Kuip horendol gespeeld, dan gaat Feyenoord gewoon door

"FC Drita wordt in de Kuip horendol gespeeld, dan gaat Feyenoord gewoon door"

23-07-2021 18:45
111

Veel Feyenoord-supporters schreeuwen moord en brand na het troosteloze gelijkspel tegen FC Drita in de Conference League, maar Robert Maaskant ziet geen reden tot paniek. Hij denkt dat Feyenoord de boel volgende week in de eigen Kuip recht weet te zetten.

Niet alleen het resultaat (0-0), ook het spel van Feyenoord was niet om over naar huis te schrijven. En dus nemen de zorgen van Feyenoord-supporters toe, dit hebben ze vaker meegemaakt. "Iedereen is meteen weer in paniek, zoals altijd", countert Maaskant echter bij FC Rijnmond.

Wedden

Meer odds

"Maar ik heb naar Feyenoord gekeken met de gedachte: zit er een andere intentie in van spelen ten opzichte van vorig seizoen? Die heb ik gevonden. Was de uitvoering niet goed? Klopt. Moeten ze winnen van zo'n tegenstander? Ja, helemaal waar. Maar ik heb veel meer diepgang gezien op het moment dat de bal rondgespeeld werd", zegt Maaskant. "Ik heb veel meer lopende mensen gezien. Ik heb veel meer de intentie gezien om tot mogelijkheden te komen. Het was niet goed genoeg, maar ik heb wel gevonden wat ik hoopte."

Maaskant rekent erop dat Feyenoord volgende week doorgaat. "Het is nog maar rust. FC Drita wordt in de Kuip horendol gespeeld, dan gaat Feyenoord gewoon door naar de volgende ronde. Dan heb je twee lekkere oefenwedstrijden gespeeld, de selectie wordt aangevuld en dan ga je richting het seizoen."