'Bayern München worstelt met vraagprijs van Ajax voor Antony'

'Bayern München worstelt met vraagprijs van Ajax voor Antony'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 20:37vr 23-07-2021 om 20:37

Bayern München zoekt vleugelaanvallers en heeft het oog laten vallen op de Eredivisie. Naast Cody Gakpo is ook Antony in beeld bij de recordkampioen van Duitsland.

Dat meldt Sky Sport. De 21-jarige Antony heeft in zijn eerste jaar bij Ajax veel indruk weten te maken, getuige de vermeende belangstelling van Bayern. Volgens transferexpert Max Bielefeld van Sky is de interesse serieus, maar worstelt Bayern vooral met de vraagprijs. Die zou 32 miljoen euro bedragen.

"Het is een klassieke buitenspeler, erg goed in de een-tegen-een, sterk op de flanken", zegt Bielefeld. "Maar Bayern zal eerst het geld bij elkaar moeten rapen." Ajax wist Antony vorig jaar voor een kleine zestien miljoen euro op te halen bij São Paulo.

Voetbal International en het Eindhovens Dagblad meldden onlangs dat Bayern ook serieuze interesse heeft in Gakpo. De vraagprijs van PSV is volgens Sky 'tussen de 25 en 30 miljoen euro'. Het is de vraag of PSV Gakpo wil laten gaan. De club is met Borussia Dortmund in onderhandeling over Donyell Malen en wil niet nog een belangrijke speler laten gaan. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Antony al klaar voor een volgende stap?

Ja
25%
Nee
75%
(7130 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws