Breaking news

Ajax maakt er groot feest van: Cambuur krijgt enorm pak slaag in Arena

'Van Aanholt nu wel akkoord met Galatasaray over driejarige verbintenis'

'Van Aanholt nu wel akkoord met Galatasaray over driejarige verbintenis'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 21:21vr 23-07-2021 om 21:21

Patrick van Aanholt gaat bij Galatasaray spelen. Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. De linksback van Oranje is tot een akkoord gekomen met de Turken over een driejarig contract.

Romano schrijft dat de onderhandelingen tussen Van Aanholt en Galatasaray vorige week nog stukliepen, maar dat het opnieuw opstarten van de gesprekken een goed idee was. Nu hebben beide partijen namelijk alsnog een akkoord bereikt en dat betekent dat de Nederlandse linksback tot medio 2024 onder contract staat in de Türk Telekom Arena.

Als de Oranje-international zijn medische keuring goed doorkomt, zal dat contract ondertekend gaan worden. Naar alle waarschijnlijkheid worden de laatste formaliteiten volgende week afgehandeld. Van Aanholt maakt de overstap naar Cim Bom transfervrij, omdat zijn contract bij het Engelse Crystal Palace afgelopen zomer afliep.

Bij Galatasaray zal de Bosschenaar samen komen te spelen met Ryan Babel. Meedoen in de return van de tweede voorronde van de Champions League tegen PSV zal er niet inzitten voor Van Aanholt. Voor dat duel, waarin de Turken een achterstand van vier doelpunten goed moeten maken, is hij hoe dan ook niet speelgerechtigd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws