Breaking news

Van de Ven doet zijn verhaal: 'Weinig mensen weten wat er nou écht speelde'

'Vertrek in de maak: PSV en Ihattaren kijken naar een transfer'

'Vertrek in de maak: PSV en Ihattaren kijken naar een transfer'

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 08:24za 24-07-2021 om 08:24

Een vertrek van Mohamed Ihattaren bij PSV is serieuzer dan hiervoor werd aangenomen. Beide partijen kijken naar de mogelijkheid om deze zomer afscheid van elkaar te nemen, meldt het Eindhovens Dagblad.

De krant schreef vrijdag dat er momenteel geen concrete dingen gaande zijn rond Ihattaren. Een dag later volgt het bericht dat de kans aanwezig is dat Ihattaren vertrekt. PSV wil namelijk voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt. Nu kan de club nog een transfersom ontvangen voor hem, volgend jaar niet meer.

Het is geen verrassing dat PSV en Ihattaren kijken naar de mogelijkheid om afscheid van elkaar te nemen. Sinds Roger Schmidt met de scepter zwaait in Eindhoven, is het bergafwaarts gegaan met de middenvelder. Dat ligt niet alleen aan Schmidt, Ihattaren heeft zelf ook kansen laten liggen en zichzelf onmogelijk gemaakt.

Het is niet duidelijk welke clubs geïnteresseerd zijn voor Ihattaren. SSC Napoli heeft bij hem geïnformeerd en eerder had VfL Wolfsburg interesse. Ajax had hem in het verleden op een lijstje staan. Het is niet duidelijk of dat nu nog steeds zo is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Het is beter dat Ihattaren gaat

Ja
90%
Nee
10%
(8548 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws