Emmen-smaakmaker Peña slachtoffer van gewapende overval op straat

Emmen-smaakmaker Peña slachtoffer van gewapende overval op straat

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 15:14za 24-07-2021 om 15:14

FC Emmen-smaakmaker Sergio Peña is het slachtoffer geworden van een overval. De 25-jarige Peruviaan was in eigen land op stap met zijn neef, toen twee criminelen het op hen hadden voorzien, laat hij weten via Instagram.

Peña meldt dat hij op straat een pistool op zijn hoofd kreeg gericht. De dieven stalen een ketting, een horloge en drie telefoons. Het incident vond vrijdagavond plaats. 'Met mijn neef en mij gaat het gelukkig goed', schrijft de aanvallende middenvelder. 'We waren wel erg bang, helaas gebeuren deze dingen nog steeds in ons land. Peña merkt tot zijn frustratie op dat er geen beelden van de overval zijn. De beveiligingscamera's op de locatie werkten niet. 

De achttienvoudig international, die deze zomer basisspeler was tijdens de Copa América, degradeerde afgelopen seizoen met FC Emmen naar de Keuken Kampioen Divisie. Zijn contract in Drenthe loopt nog één jaar door, maar er zou de nodige belangstelling voor hem zijn. Zaterdagochtend meldde El Chiringuito dat Primera División-clubs Granada en Celta de Vigo achter hem aanzitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws