Gewenste transfer van Jörgensen rond: Kasimpasa en Feyenoord bevestigen move

Gewenste transfer van Jörgensen rond: Kasimpasa en Feyenoord bevestigen move

24-07-2021 16:42 Laatste update: 17:21
Süper Lig 119 Reacties

De transfer van Nicolai Jörgensen is rond. Kasimpasa en Feyenoord hebben bevestigd dat de Deense spits een transfer maakt. Jörgensen tekent in Turkije een driejarig contract.

Er wordt geen melding gemaakt over de transfersom die het betaalt. Eerder maakte BT duidelijk dat Jörgensen heeft ingestemd met een contractontbinding bij de stadionclub. Dat zou betekenen dat Kasimpasa geen geld overmaakt naar Rotterdam.

Feyenoord kreeg een aantal jaar geleden de kans om Jörgensen voor een miljoenenbedrag aan Newcastle United te verkopen. De nummer vijf van de Eredivisie ging echter niet akkoord met het voorstel uit Engeland. Nu is het voor Feyenoord vooral belangrijk dat zijn salaris van twee miljoen euro per jaar van de loonlijst geschrapt kan worden. 

Jörgensen heeft pieken en dalen gekend in Rotterdam. De international werd topscorer van de Eredivisie en won met Feyenoord de landstitel en KNVB Beker (twee keer), maar hij worstelde ook met zijn vorm en kende veel blessureleed. Trainer Arne Slot liet Jörgensen al buiten zijn selectie voor het treffen met FC Drita. De aanvaller stond 'zijn' rugnummer negen ook af aan aanwinst Alireza Jahanbakhsh.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s