Jörgensen richt zich tot Feyenoord-supporters: 'Moesten ook leven met frustratie'

Jörgensen richt zich tot Feyenoord-supporters: 'Moesten ook leven met frustratie'

Nicolai Jörgensen gaat de Feyenoord-supporters 'ongelofelijk missen'. De Deense spits vertrekt naar het Turkse Kasimpasa, maar Feyenoord zal een speciaal plekje in zijn hart houden.

In gesprek met de clubkanalen van Feyenoord vertelt Jörgensen over zijn tijd bij de club. "Ik heb hier prachtige jaren meegemaakt en successen geboekt", stelt hij. "Maar de herinneringen die me vooral bij zullen blijven zijn die aan de supporters, die me door dik en dun hebben gesteund. Ik zal hen, de organisatie en de stad ongelooflijk missen. Rotterdam en Feyenoord hebben een speciaal plekje in mijn hart."

"Het is niet alleen het voetbal dat telt, ik ben nu onderdeel van Feyenoord", gaat Jörgensen verder. "Als mensen me hier zien, behandelen ze me alsof ik hier geboren ben. Iedereen was super begripvol over dat het niet altijd goed ging. Zij moesten ook leven met de frustratie van de laatste twee jaar. Het afscheid valt me zwaar en zal heel vreemd voelen.

Technisch directeur Frank Arnesen vertelt dat hij zijn landgenoot Jörgensen deze transfer gunt. "Nicolai is een geweldige voetballer die heel veel voor de club betekend heeft, niet in de laatste plaats vanwege zijn essentiële rol in het kampioensjaar. Toen hij deze zomer aangaf dat hij verder wilde kijken, hebben we samen gezocht naar een goede oplossing. Die heeft zich aangediend in de vorm van Kasimpasa. Feyenoord wenst hem daar heel veel succes."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s