Korte maar veelzeggende reactie van Memphis: 'Geweldig om dit shirt te dragen'

Korte maar veelzeggende reactie van Memphis: 'Geweldig om dit shirt te dragen'

24-07-2021 21:19
33

De kop is eraf voor Memphis Depay, die zaterdagavond zijn officieuze debuut voor FC Barcelona heeft gemaakt. De van Olympique Lyon overgekomen Oranje-international benutte tijdens het oefenduel met Segunda División-club Girona meteen een penalty.

Memphis stond na afloop van de wedstrijd de clubkanalen te woord. Barcelona heeft een kort maar veelzeggend videofragment met zijn achterban gedeeld. "Het voelt geweldig om in dit shirt te spelen", aldus de zichtbaar trotse Memphis. "Het was zwaar, maar ik heb ervan genoten. Mijn teamgenoten hebben mij goed geholpen en nogmaals: ik heb ervan genoten."

Barcelona won het Catalaanse onderonsje uiteindelijk met 3-1: voordat Memphis de eindstand vastlegde, had Gerard Piqué al een penalty benut en kwam ook Rey Manaj tot scoren. Laatstgenoemde werd kort voor rust vervangen door Memphis. Frenkie de Jong maakte ook zijn eerste minuten in clubverband dit seizoen: hij viel na een uur spelen in voor Sergi Roberto. Sergiño Dest startte in de basis en ging na een uur juist naar de kant, ten faveure van Moussa Ndiaye.

No Poll