ED en VI: Rosario wel en Ihattaren niet aanwezig op de training van PSV

ED en VI: Rosario wel en Ihattaren niet aanwezig op de training van PSV

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 11:46zo 25-07-2021 om 11:46

Pablo Rosario was zondagochtend 'gewoon' van de partij op de training van PSV. De middenvelder zou gezien zijn in Nice om een transfer naar OGC af te ronden, maar staat op het trainingsveld in Eindhoven.

Trainer Roger Schmidt bereidt zich met PSV voor op de return in de voorronde van de Champions League tegen Galatasaray en doet dat met Rosario. De middenvelder werd in verband gebracht met een transfer naar Zuid-Frankrijk en zou zelfs gezien zijn op een vlucht naar Nice, maar voorlopig lijkt het dus niet van een overstap te gaan komen. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad spotten hem op De Herdgang.

Mohamed Ihattaren was niet aanwezig op de training. Beide media laten weten dat de spelmaker ziek is en daardoor verstek moet laten gaan. Het is niet duidelijk wat er precies aan schort bij het talent en of hij woensdag bij de selectie zit wanneer PSV het in Istanbul opneemt tegen Cim Bom. Wie daar in ieder geval niet bij zijn, zijn Denzel Dumfries en Donyell Malen. De rechtsback werkt een apart programma af en Malen krijgt de ruimte om zijn transfer naar Dortmund af te ronden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws