Breaking news

Ajax maakt er groot feest van: Cambuur krijgt enorm pak slaag in Arena

'PSV houdt meer over: fors minder naar Raiola, bedrag kan oplopen door bonussen'

'PSV houdt meer over: fors minder naar Raiola, bedrag kan oplopen door bonussen'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 06:55ma 26-07-2021 om 06:55

PSV hoeft rond de transfer van Donyell Malen veel minder af te staan aan zaakwaarnemer Mino Raiola dan het eerder genoemde percentage van dertig procent. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandag.

Volgens de regionale krant is het totaal dat Raiola ontvangt 'fors lager'. De overgang van Malen naar Borussia Dortmund wordt maandag officieel aangekondigd. De 22-jarige aanvaller maakt voor zo'n dertig miljoen euro de overstap naar de Bundesliga-topclub. Dat bedrag kan door bonussen bovendien nog met vier miljoen oplopen, weet het ED.

PSV moet – naast het percentage voor Raiola – ook een deel van de vaste transfersom afstaan aan Ajax en Arsenal. Die clubs krijgen respectievelijk 1,5 procent en 1 procent van het bedrag als opleidingsvergoeding. BILD meldde zondag dat Malen uiteindelijk zes miljoen euro per seizoen gaat verdienen bij Dortmund.

De Eindhovenaren achten de kans op een vertrek van Denzel Dumfries ook nog steeds 'levensgroot'. De rechtsback heeft de training hervat, maar doet dat in aanloop naar de return tegen Galatasaray nog wel apart van de groep. 

PSV ontving inmiddels een bod van vier miljoen euro van OGC Nice op Pablo Rosario, maar is daar nog niet tevreden mee. Ook Mohamed Ihattaren mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De spelmaker zal niet meer de hoofdprijs opleveren, aangezien zijn contract volgend jaar afloopt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws